"EEN KRACHTIGE EN SPECIALE TECHNIEK UIT DE YOGA WAARBIJ JE LEERT OM BEWUST TOT DIEPE ONTSPANNING TE KOMEN."

WAT IS YOGA NIDRA?

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt.

Yoga Nidra bestaat uit twee woorden uit het Sanskriet. Yoga betekent 'samenbrengen' of 'verbinden'. En Nidra betekent 'slaap'. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Bij Yoga Nidra balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen.

Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt daarnaast in een hele ontvankelijke staat.

Deelnemers over het Yoga Nidra programma:

 • Met recht de kunst van bewuste diepe ontspanning.

  Melissa Reiche

  Deze cursus was mijn eerste kennismaking met Yoga Nidra. En wat een cadeautje bleek het te zijn. Yoga Nidra betekent voor mij rust in mijn hoofd en totale on...

  Lees verder

  Deze cursus was mijn eerste kennismaking met Yoga Nidra. En wat een cadeautje bleek het te zijn. Yoga Nidra betekent voor mij rust in mijn hoofd en totale ontspanning. Het lukt nog niet om altijd wakker te blijven tijdens de sessies, maar al met al is elke sessie weer een verwen momentje voor mijzelf.

  Lees minder
 • Yoga Nidra cursus

  Barbara Kortbeek

  zoals alles van Happywithyoga: duidelijke en prettige begeleiding. Het doet wat het beloofd!

  zoals alles van Happywithyoga: duidelijke en prettige begeleiding. Het doet wat het beloofd!

  Lees minder
 • Heerlijk!

  Nicolet Nicolet

  Ik had al eens kennis gemaakt met mindfullness. Maar bemerk dat ik met yoga nidra nog net even een diepere laag bereik in het onderbewustzijn. Ik doe de zeve...

  Lees verder

  Ik had al eens kennis gemaakt met mindfullness. Maar bemerk dat ik met yoga nidra nog net even een diepere laag bereik in het onderbewustzijn. Ik doe de zevende sessie het liefst omdat ik daar echt het gevoel heb dat er iets gebeurd met de sankalpa. Ik pas het nu nog zo'n driemaal in de week toe. Zo nu en dan dwaal ik af, naar "Verweggistan", maar heb niet de beleving dat ik dan slaap. gezien ik de gesproken instructies zo weer meeneem. Thanks voor deze beleving.

  Lees minder
 • Gewoon super!

  Linda Rollier

  De cursusinhoud is 5 sterren waard, alles wordt héél goed uitgelegd en er is een massa aan informatie. Gewoon super, ik doe dit nu ongeveer 1 maand en ik heb...

  Lees verder

  De cursusinhoud is 5 sterren waard, alles wordt héél goed uitgelegd en er is een massa aan informatie. Gewoon super, ik doe dit nu ongeveer 1 maand en ik heb al goede resultaten, ik doe het voor het slapengaan met als resultaat dat ik véél beter inslaap, ik hoef niets meer in te nemen om te kunnen inslapen. Het is zéér aangenaam en goed te volgen, ik zou er niet meer zonder kunnen.

  Lees minder
 • Suoer

  Stijn van Boven

  Heel goed! Korte heldere uitleg en fijne begeleiding. Voelde me helemaal zen na de sessies!

  Heel goed! Korte heldere uitleg en fijne begeleiding. Voelde me helemaal zen na de sessies!

  Lees minder
 • Yoga Nidra cursus

  Jolanda Roozenbeek Roozenbeek

  Heerlijke cursus, waar je echt even tot rust komt. Ik doe het echt een aantal keren per week voordat ik ga slapen. Aanrader!

  Heerlijke cursus, waar je echt even tot rust komt. Ik doe het echt een aantal keren per week voordat ik ga slapen. Aanrader!

  Lees minder
 • Yoga Nidra!

  Nancy Van Velthoven

  Cursus voltooid. Fantastische cursus voor totale ontspanning. 3 keer per week doe ik yoga Nidra na een drukke voormiddag (m'n man en ik runnen een restaurant...

  Lees verder

  Cursus voltooid. Fantastische cursus voor totale ontspanning. 3 keer per week doe ik yoga Nidra na een drukke voormiddag (m'n man en ik runnen een restaurant) om weer fit aan de avond te beginnen. Een aanrader. Top Melanie en Rolf, bedankt! Groetjes, Nancy, Altea

  Lees minder
 • Yoga Nidra: Ontdek de kunst van bewuste diepe ontspanning

  Fred Bakker

  Het was verrassend hoe diep de werkelijke ontspanning was. Dus voor mij een dikke 9.5

  Het was verrassend hoe diep de werkelijke ontspanning was. Dus voor mij een dikke 9.5

  Lees minder
 • Yoga Nidra

  Cécile Kempenaers

  Zeer ontspannend en ook mooi om een beetje "the science" achter Yoga Nidra te kunnen lezen in het E-Book

  Zeer ontspannend en ook mooi om een beetje "the science" achter Yoga Nidra te kunnen lezen in het E-Book

  Lees minder
 • Yoga Nidra

  Bert Geukens

  Door mijn constant actieve hoofd wist ik al lange tijd dat ik iets nodig had om toch eens die knop gewoon kunnen uit te zetten. Ten eerste omdat ik nooit vol...

  Lees verder

  Door mijn constant actieve hoofd wist ik al lange tijd dat ik iets nodig had om toch eens die knop gewoon kunnen uit te zetten. Ten eerste omdat ik nooit volledig kon ontspannen en ten tweede omdat ik hierdoor ook meestal moeilijk de slaap kon vatten. Per toeval kwam ik bij Yoga Nidra terecht en werd er onmiddellijk tot aangetrokken. Momenteel gebruik ik dit dagelijks. Ofwel overdag om tot rust te komen, ofwel om de slaap te vatten. In beide gevallen werkt dit voor mij perfect. Ik moet dikwijls echt moeite doen om een sessie uit te doen omdat ik zodanig ontspannen geraak dat ik indommel. Dit is voor mij persoonlijk exact wat ik nodig had!! Echt een life changer! Thx!!!

  Lees minder
 • Een reis naar binnen

  Nathalie Weemaes

  Doordat je meegenomen wordt naar ieder onderdeel van jezelf, wordt je je bewust van wat er in je aanwezig is, waardoor je diep gaat ontspannen.

  Doordat je meegenomen wordt naar ieder onderdeel van jezelf, wordt je je bewust van wat er in je aanwezig is, waardoor je diep gaat ontspannen.

  Lees minder
 • Zeer goed!

  Ellen Van Renterghem

  Zeer goed! Ik ben grote fan geworden van Yoga Nidra!

  Zeer goed! Ik ben grote fan geworden van Yoga Nidra!

  Lees minder

WAAROM YOGA NIDRA?

Veel mensen denken dat ze aan het ontspannen zijn wanneer ze neerploffen op een stoel met een kop koffie, de krant lezen of de televisie aanzetten. Toch komt je systeem hierbij niet helemaal tot rust. Het zijn slechts afleidingen. Je brein wordt namelijk nog steeds geprikkeld door alles wat er om je heen gebeurt.

Vaak wordt ons brein geprikkeld tot vlak voor het moment dat we gaan slapen. We liggen nog met onze mobiele telefoons op bed.

Als gevolg daarvan krijgt je brein niet de rust die het nodig heeft. Zelfs niet tijdens het slapen. Sterker nog....er komen juist nog meer gedachten en zorgen naar boven, omdat je brein niet meer wordt afgeleid door de prikkels. Dat is exact de reden waarom veel mensen moe en niet uitgerust wakker worden.

De kwaliteit van slapen is slecht, omdat het brein tot vlak voor het slapen veel is geprikkeld.

Bij het beoefenen van Yoga Nidra werk je op een systematische manier naar complete ontspanning toe. Ontspanning die het lichaam nodig heeft om spanningen los te laten en zich te herstellen; fysiek, mentaal en emotioneel.

VOORDELEN VAN YOGA NIDRA

Dat we vaak niet volledig kunnen ontspannen, is voor een groot gedeelte te wijten aan stress. Iedereen heeft hier mee te maken, of je het nu door hebt of niet. Door alle prikkels die we dagelijks binnen krijgen ontstaan er spanningen en stress.

Je lichaam is constant bezig om alle functies in balans te houden. Denk aan je bloeddruk, ademhaling, zuurgraad, spijsvertering, temperatuur etc.

Maar stress verstoort deze processen in het lichaam. Voor een korte periode is dit niet erg. Maar het wordt wel schadelijk wanneer het dag in en dag uit gebeurt. Je lichaam is hierdoor constant uit balans en dit kan tal van chronische lichamelijke en mentale klachten veroorzaken.

Dit is ook de reden waarom er geschat wordt dat bijna 75% van de bezoeken aan de huisarts gerelateerd is aan stress.

Doordat Yoga Nidra bewust diepe ontspanning in je lichaam creëert, heeft het dus ook een positief effect op tal van verschillende aandoeningen.

Yoga Nidra kan helpen bij:

 • Stress, Depressie & Angst

 • Chronische vermoeidheid en pijn

 • PTSD (Posttraumatische stress)

 • Hoge bloeddruk

 • Rusteloosheid

 • Slapeloosheid / Insomnia

VOOR WIE IS YOGA NIDRA?

Door Yoga Nidra te doen, kan letterlijk iedereen tot bewuste diepe ontspanning komen. Je kunt Yoga Nidra niet goed of fout doen.

Zelf beoefen ik al jarenlang Yoga, en Yoga Nidra blijft een van mijn favoriete technieken om te doen.

Of je nu al jarenlang op een Yogamat staat en jezelf in de meest bizarre houdingen kunt krijgen, of dat je nog nooit op een Yogamat gestaan hebt, Yoga Nidra is voor iedereen*.

Yoga Nidra is gemakkelijk in je dagelijkse leven te integreren. Het enige wat je hoeft te doen is gaan liggen en luisteren naar de instructies.

Rolf & Melanie over Yoga Nidra

Yogadocent bij Happy with Yoga

Rolf van Baalen

Yogadocent bij Happy with Yoga

“Ik doe Yoga Nidra voornamelijk voor het zetten van intenties; in Yoga Nidra ook wel ‘Sankalpa’ genoemd. Door intenties te zetten tijdens een hele ontvankelijke staat van zijn, dringen deze op een dieper niveau tot je door. Alle keuzes die je maakt en alles wat je doet, zal zich hierdoor meer gaan vormen naar deze intenties. Of je je er nu bewust van bent of niet.”
Yogadocente bij Happy with Yoga

Melanie Poldervaart

Yogadocente bij Happy with Yoga

“Yoga Nidra is iets bijzonders. Toen ik tijdens mijn Yoga Teacher Training op Bali voor het eerst kennis maakte met Yoga Nidra, was ik meteen verkocht. Sindsdien probeer ik minstens elke week twee sessies te doen. Wat wij beoefenen, willen we graag met anderen delen in dit programma.”

"TRADITIONELE YOGI'S BESCHOUWEN YOGA NIDRA ALS EEN PRIMAIR INGREDIËNT VOOR EEN EXCEPTIONEEL EN BETEKENISVOL LEVEN."

Begin nu met Yoga Nidra:

Koop nu

VOORDELEN VAN HET BEOEFENEN VAN YOGA NIDRA:

 • Fysieke, mentale en emotionele ontspanning

 • Verbetert de kwaliteit van slapen

 • Bevordert creativiteit en breinfuncties

 • Verbetert je mentale focus en helpt om goede gewoontes te integreren

 • Brengt het autonome zenuwstelsel in balans en versterkt het immuunsysteem

 • Minder angst, frustratie en verslavingen en meer energie

ZOU JE GRAAG AAN DE SLAG WILLEN MET YOGA NIDRA?

Ben je enthousiast geworden over Yoga Nidra en zou je het graag willen proberen?

Dan hebben we goed nieuws voor je!

We hebben namelijk een compleet programma voor je samengesteld op basis van onze eigen kennis en ervaringen met Yoga Nidra.

Dit is een professioneel en zorgvuldig samengesteld online programma met video’s, audiobestanden en tekstuele uitleg van Yoga Nidra.

ALS JE JE NU AANMELDT VOOR HET ONLINE YOGA NIDRA PROGRAMMA KRIJG JE TOEGANG TOT:

 • Je krijgt toegang tot 7 verschillende Yoga Nidra sessies van een verschillende lengte. De langere sessies gaan over het algemeen iets 'dieper'. De kortere sessies kun je doen als je wat minder tijd hebt. (t.w.v. € 57)

 • Omdat we je graag ook wat meer willen leren over Yoga Nidra en de achtergrond ervan, krijg je bij het online programma ook een Ebook over Yoga Nidra met alle belangrijke info die je moet weten. (t.w.v. € 27)

 • Vaak is het prettig om voorafgaand aan Yoga Nidra wat Yoga oefeningen te doen. Daarom zitten er bij deze Yoga cursus 3 korte Yogavideo's als gratis bonus (€ 27 waarde). Zo kun je alvast wat spanningen uit je lichaam werken. Kortom, een korte Yogasessie wordt vaak als prettig ervaren, maar is absoluut geen vereiste voor het beoefenen van Yoga Nidra. (t.w.v. € 27)

 • Soms is het prettig als je je ervaringen kunt delen. Dit kan natuurlijk door ons te mailen. Maar het is ook leuk om dit met andere Yoga Nidra beoefenaars te doen, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Daarvoor zou je je optioneel kunnen aanmelden voor onze besloten Facebook groep.

Wat vonden anderen van het Yoga Nidra programma?

Ervaringen van 7 deelnemers

Deelnemer Yoga Nidra programma

Sandra

Deelnemer Yoga Nidra programma

Hoi Rolf en Mel, Yoga Nidra is voor mij echt een uitkomst en helpt enorm bij het in slaap vallen. Helaas mis ik daardoor wel vaak het einde van de yoga nidra oefening ;-). Zoals ik ook al vertelde aan Melanie, afgelopen zondag, mijn dochter heeft er ook baat bij. Ze is 13 jaar en heeft nu net de eerste klas afgerond. Maar toetsweken blijven een stressvolle gebeurtenis. Ze slaapt dan weinig en gaat gespannen door het vele leren naar bed. Yoga Nidra helpt haar om te ontspannen en haar opmerking was wel opvallend: "Als tijdens de oefening de lichaamsdelen worden benoemt is het zo grappig dat ik die delen ook meteen voel ontspannen!"
Deelnemer Yoga Nidra programma

Bernanda

Deelnemer Yoga Nidra programma

Hi Rolf, Ik heb zeker al gebruik gemaakt van het Yoga Nidra programma en vind het heerlijk, het begint zelfs bijna een verslaving te worden. 😉 Ik doe het net als jullie zo'n drie keer per week voor het slapen gaan. Nu een stuk of 6 keer gedaan en maar 1 keer in slaap gevallen. Namasté en bedankt!
Deelnemer Yoga Nidra programma

Gonnie

Deelnemer Yoga Nidra programma

Hoi Rolf en Melanie, Hartelijk dank voor het aanbieden van de Yoga Nidra cursus. Toen ik jullie mail ontving over de cursus, met duidelijke uitleg, was ik al gelijk enthousiast en nu ik het al diverse malen beoefend heb, ben ik erg blij dat ik ermee begonnen ben. Het is erg prettig om je over te geven aan jouw prettige stem Rolf, het werkt bij mij al direct ontspannend en het verbetert daarna inderdaad je slaap. Verder wil ik jullie complimenteren voor al jullie mooie, interessante en inspirerende nieuwsbrieven. Jullie zijn ècht goed bezig hoor, dat moet me even van 't hart!!! Ik lees ze altijd met veel plezier. Een dankbare yogini! 🙂
Deelnemer Yoga Nidra programma

Diana

Deelnemer Yoga Nidra programma

Beste Melanie en Rolf, Vorige week heb ik de cursus Yoga Nidra bij jullie gekocht en wilde even laten weten hoe ontzettend fijn ik het vind. Heb het de afgelopen week 3x toegepast en echt super! Dus hartelijk dank hiervoor. Ook al jullie andere informatie over Yoga is ontzettend fijn om te lezen, toen ik vorig jaar begon, dacht ik , ohh yoga een beetje ontspannen, maar er is zo ontzettend veel over te lezen en heerlijk om te doen, het helpt me echt enorm aan mijn herstel. Dus nogmaals bedankt voor al jullie enthousiasme en hopelijk gaan jullie nog even door hiermee.
Deelnemer Yoga Nidra programma

Jolein

Deelnemer Yoga Nidra programma

"Heerlijk! Ik heb de laatste periode ontzettend veel stress in mijn leven gehad. Zo veel dat ik regelmatig paniek aanvallen had. Gewoon mediteren lukte niet meer. Tijdens mijn eerste Yoga Nidra sessie kwam dit angstgevoel weer opzetten en vertelde me dat ik dit niet kon. Maar ik bleef liggen en luisterde naar de kalmerende instructies. Dit is het moment waar op ik ontdekt hoe ik écht kan ontspannen. Het is als thuiskomen bij jezelf."
Deelnemer Yoga Nidra programma

Ashley

Deelnemer Yoga Nidra programma

"Sinds ik Yoga Nidra beoefen voel ik me ontzettend vredig en kalm. Ik slaap minder uren en ben productiever op mijn werk. Ook de intense angstaanvallen waaraan ik leed zijn sinds Yoga Nidra nog niet terug gekomen."
Deelnemer Yoga Nidra programma

René

Deelnemer Yoga Nidra programma

"Het voelt alsof ik zweef. Ik ben voor de eerste keer dat ik me kan herinneren, vrij van de gevangenis van mijn eigen gedachten. Het voelt vreemd, want ik ken dit gevoel eigenlijk helemaal niet, maar het voelt geweldig."

Klik hieronder op de oranje 'BESTEL' knop om direct met ons online Yoga Nidra programma te beginnen.

Ik krijg toegang tot het volledige online Yoga Nidra programma:

 • 7 Yoga Nidra audio sessies te beluisteren op alle apparaten (Waarde: € 57)
 • Een Yoga Nidra Ebook met uitleg over Yoga Nidra (Waarde: € 27)
 • 3 Yoga sessies die je voorafgaand aan Yoga Nidra kunt volgen (Waarde € 27)
 • Professionele begeleiding
 • Onbeperkt en altijd toegang tot het programma


En als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik al mijn geld terug.

Zonder risico en helemaal eerlijk. Een éénmalige investering van:

€ 111 € 57

Heb je vragen over het Yoga Nidra programma? Stuur gerust een mailtje naar ons!

Een kijkje achter de schermen bij ons Yoga Nidra programma...

Klik op play om de video te bekijken

ALS JE JE NU AANMELDT VOOR HET ONLINE YOGA NIDRA PROGRAMMA KRIJG JE TOEGANG TOT:

 • 7 Yoga Nidra sessies

  Je krijgt toegang tot 7 verschillende Yoga Nidra sessies van een verschillende lengte. De langere sessies gaan over het algemeen iets 'dieper'. De kortere sessies kun je doen als je wat minder tijd hebt.

 • Een Ebook met uitleg over alles wat je moet weten over Yoga Nidra

  Omdat we je graag ook wat meer willen leren over Yoga Nidra en de achtergrond ervan, krijg je bij het online programma ook een Ebook over Yoga Nidra met alle belangrijke info die je moet weten.

 • 3 Korte Yoga sessies (GRATIS BONUS T.W.V. € 27)

  Vaak is het prettig om voorafgaand aan Yoga Nidra wat Yoga oefeningen te doen. Daarom zitten er bij deze Yoga cursus 3 korte Yogavideo's als gratis bonus (€ 27 waarde). Zo kun je alvast wat spanningen uit je lichaam werken. Kortom, een korte Yogasessie wordt vaak als prettig ervaren, maar is absoluut geen vereiste voor het beoefenen van Yoga Nidra.

Neem je tijd en probeer Yoga Nidra 30 dagen uit

We willen je echt verder helpen. Dus als je na het doen van Yoga Nidra niet 100% happy bent met je aanschaf, stuur ons dan binnen 30 dagen  na je aankoop een mailtje en wij storten het geld direct naar je terug.

Je investering voor het online Yoga Nidra programma is € 57. Hiervoor krijg je niet alleen toegang tot zeven verschillende Yoga Nidra sessies, maar ook tot drie korte Yoga video's, een Yoga Nidra Ebook met alle info die je moet weten én je kunt jezelf aanmelden voor onze besloten Facebook groep.

Nogmaals....we willen echt dat je wat hebt aan dit programma. Dus als jij na het doen van de sessies niet beter in je vel zit dan betalen we voor 100 % jouw investering terug!

Lijkt dit online Yoga Nidra programma je wat?

Of je nu nog nooit Yoga hebt gedaan, of al jarenlang op de mat staat, Yoga Nidra is geweldig om te beoefenen. Zelf doen wij een paar keer per week een Yoga Nidra sessie voor het slapen gaan. Dit stelt je lichaam in staat om zich volledig te kunnen ontspannen en een kwalitatief goede nachtrust te hebben. Daarnaast helpt het zetten van een positieve intentie om deze intentie tijdens Yoga Nidra op verschillende lagen van je bewustzijn te omarmen. Hierdoor wordt het een zeer krachtig iets en helpt je intentie tijdens Yoga Nidra om je leven positief te veranderen. In dit online programma willen we graag met jou aan slag om dezelfde voordelen en effecten van Yoga Nidra te gaan ontdekken. En vergeet niet dat wanneer je het programma echt niets vindt, dat je gewoon je geld terug kunt vragen.
Bestel en ga meteen aan de slag

Jij hebt vragen, wij hebben antwoorden:

Bekijk hier de meestgestelde vragen over ons Yoga Nidra programma

 • Moet ik ervaring hebben met Yoga of Meditatie?

  Nee, absoluut niet. Yoga Nidra kan door iedereen* beoefend worden. Van complete beginners tot de meest gevorderde Yogi’s.

 • Is Yoga Nidra ook voor gevorderde Yogi's?

  Jazeker. Yoga Nidra heeft niets te maken met hoe goed je Yoga houdingen kunt doen. Zelf staan we al jaren lang op de Yogamat, maar Yoga Nidra blijft een van de prettigste dingen om te doen.

 • Welke resultaten kun je over het algemeen verwachten?

  Yoga Nidra heeft ontzettend veel voordelen. Veel mensen geven aan echt tot rust te kunnen komen, beter te slapen en minder stress en angsten te hebben. Daarnaast heeft het vaak een groot effect op andere stress-gerelateerd klachten.

 • Zijn mijn gegevens veilig als ik online betaal?

  Vandaag de dag zijn de online betalingssystemen veiliger als pinnen bij een pinautomaat op straat. Het account wat wij gebruiken (PayPro) gebruikt een veilige SSL verbinding om jouw informatie te beschermen. Ook wij hebben geen toegang tot jouw betalingsgegevens. PayPro is de grootste en meest populaire manier van het aanschaffen van online informatie in de vorm van boeken, cursussen etc. PayPro heeft een goede reputatie en beveiliging is nog nooit een probleem geweest.

 • Ik heb al wat ervaring met Yoga Nidra, is dit programma dan nog wel geschikt voor mij?

  Je kunt Yoga Nidra niet goed of fout doen. Dat betekent dat je er ook niet beter in kunt worden. Het programma is geschikt voor jou als je een compleet programma van Yoga Nidra wilt incl. achtergrond informatie, Yoga video’s en toegang tot een leuke community die elkaar inspireert en verder helpt. Ook als je al wat ervaring hebt met Yoga Nidra, kun je hier dus veel aan hebben.

 • Als ik me aanmeld, hoe lang heb ik dan toegang tot het programma?

  Je houdt altijd toegang tot de gehele inhoud van het programma. Als je het één keer aanschaft, kun je het dus de rest van je leven gebruiken.

 • *Is Yoga Nidra ook geschikt voor mensen met psychische of mentale klachten?

  Hierboven gaven we al aan dat Yoga Nidra voor iedereen is. En dit geloven wij ook echt. We raden mensen met specifieke psychische of mentale klachten wel aan om eerst contact op te nemen met de persoon waarbij ze in behandeling zijn, voordat ze zelf starten met Yoga Nidra.

 • Wat heb ik nodig voor Yoga Nidra en door wie wordt het programma gegeven?

  Eigenlijk heb je alleen het programma zelf nodig. De oefeningen kun je doen terwijl je in bed ligt, op een handdoek, of op een Yogamat. Wat jij het meest comfortabel vindt is goed. Het programma wordt gegeven door Rolf en Mel :-). We geven al jarenlang Yogales en zijn allebei ERYT 200 en ERYT 500 Yoga docenten. Daarnaast delen we onze passie over Yoga op Happy with Yoga, geven we Yoga en Mindfulness workshops, reizen we de wereld over en helpen we bij het geven van Yoga Teacher Trainingen.

 • Wanneer kan ik Yoga Nidra beoefenen en hoe lang duurt een sessie?

  Je kunt Yoga Nidra op elk gewenst tijdstip beoefenen. Je kunt het ‘s ochtends doen als je wakker wordt, maar ook vlak voor dat je gaat slapen. Ook bedrijven krijgen steeds meer interesse in Yoga Nidra. Voor werknemers is het ideaal om een korte sessie tijdens de lunchpauze te doen. In het programma krijg je toegang tot verschillende Yoga Nidra sessies. De kortste sessie is ongeveer 10 minuten en de langste sessie ongeveer 30 minuten. Je kunt zo vaak oefenen als je wilt. Wij beoefenen Yoga Nidra ongeveer 2 / 3 keer per week.

Je kent ons misschien van: