Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Wat is de Happy with Yoga Academy?

  De Happy with Yoga Academy is een online leeromgeving waar je op je eigen tempo en waar je maar wilt, digitale cursussen kunt volgen die te maken hebben met Yoga, Mindfulness, Meditatie en alles daar omheen. Het is ons doel om de Yoga filosofie toegankelijk en praktisch toepasbaar te maken, zodat de oefeningen en technieken jou ondersteunen op weg naar de beste versie van jezelf.

 • Zijn de programma's beschikbaar op alle apparaten?

  Je kunt via ieder apparaat inloggen op jouw eigen account. Dat betekent dat je de cursussen overal kunt bekijken, en zo vaak je maar wilt, op het moment dat je bent ingelogd in het afgeschermde ledengedeelte.

 • Blijf ik altijd toegang houden tot cursussen?

  Je blijft onbeperkt toegang houden tot alle programma's die je hebt aangeschaft, tenzij dit anders staat aangegeven en zo lang ze op de website staan. Als we besluiten om een programma van de website te halen, stellen we je daar tijdig van op de hoogte.

 • Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over een cursus?

  We doen ons best om alle programma's zo compleet en goed mogelijk te maken. Als je om een bepaalde reden toch niet tevreden bent, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@happywithyoga.com.

 • Zit ik aan een abonnement vast als ik een programma koop?

  Nee. De programma's op de Happy with Yoga Academy zijn geen abonnementen, tenzij dit specifiek staat aangegeven. Bij de meeste programma's gaat het om een eenmalige investering.

 • Hoe kan ik betalen voor een cursus?

  We gebruiken Paypro als betalingsprovider. Hiermee kun je betalen via overschrijving via je bank, Ideal, creditcard, Bancontact / Mister cash en paypal. Dit gebeurt altijd via een beveiligde verbinding.

 • Zijn de programma's ook geschikt voor Yoga docenten?

  Natuurlijk kun je als Yoga docent ook deelnemen aan de programma's. De programma's zijn echter niet bedoeld als Yoga docent trainingen of opleidingen, tenzij dit anders staat aangegeven.

 • Ik heb specifieke lichamelijke of mentale klachten, kan ik alsnog meedoen?

  Wanneer je last hebt van specifieke fysieke of mentale klachten is het raadzaam om bij een arts of specialist te rade te gaan. Of het verstandig is om mee te doen zal van de aard van de klacht en de specifieke cursus afhangen.

Account

 • Wat doe ik als ik problemen heb met mijn account?

  Als je technische problemen hebt en er zelf niet uitkomt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@happywithyoga.com.

 • Wat moet ik doen als ik mijn account compleet wil verwijderen?

  Als je wilt dat je account volledig verwijderd wordt, stuur dan een mailtje naar info@happywithyoga.com. Wij verwijderen dan het account voor je. Let op, je hebt dan geen toegang meer tot het cursusmateriaal en kunt de cursussen niet meer volgen.

 • Wat doe ik als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

  Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je op 'wachtwoord vergeten' klikken en een nieuw wachtwoord aanvragen.

 • Kan ik cursussen downloaden?

  Een gehele cursus is niet in een keer te downloaden. Sommige onderdelen uit de cursus zijn wel te downloaden. Wanneer dit kan, staat dit aangegeven.

 • Hoe krijg ik toegang tot cursussen die ik aangeschaft heb?

  De cursussen die je aanschaft op de de Happy with Yoga Academy komen beschikbaar in je eigen studenten dashboard. Als je cursus aanschaft kan het een paar minuten duren voordat hij in je studenten dashboard te vinden is.

 • Waarom zie ik niks staan bij mijn bestelgeschiedenis en rekening?

  Happy with Yoga gebruikt een externe betalingsprovider. Die is niet op een directe manier gekoppeld aan het cursus platform. Daardoor zijn de bestelgeschiedenis en rekeningen niet terug te zien in je persoonlijke account. Facturen krijg je wel via email van ons toegestuurd.

 • Ik wil graag een zakelijke factuur, kan dat?

  Jazeker, we kunnen facturen voor je aanpassen. Stuur een mailtje naar info@happywithyoga.com en dan maken we het voor je in orde.

 • Hoe kan ik cursussen bekijken op andere apparaten?

  Je kunt cursussen op andere apparaten bekijken door met jouw inloggegevens in te loggen op jouw account, op het apparaat waarop je de cursus wilt bekijken.

 • Ik heb ook Yoga Stap voor Stap van jullie, waarom zie ik die niet in mijn account staan?

  De Yoga beginnerscursus zit technisch gezien ietsje anders in elkaar en is daarom moeilijk op dit nieuwe platform te krijgen. Daarnaast willen we op de Academy cursussen plaatsen met een 'filosofisch tintje' in plaats van echte lessen zoals in de beginnerscursus. Voorlopig blijft Yoga stap voor stap dus gewoon staan waar je hem altijd hebt kunnen vinden.